Zoek nieuwsbericht

Kapelanij Verschaeve, Alveringem in de Groote Oorlog terug open

Debezoekers zijn terug welkom in Kapelanij Verschaeve, Alveringem in de Groote Oorlog. Door de coronapandemie en opgelegde maatregelen is de dienst Mens & Vrije Tijd verplicht om enkele spelregels in te voeren.

Het bezoek is in eerste instantie voor individuele bezoekers of gezinnen met max. 4 personen. Groepsbezoeken zijn niet toegestaan, omdat we de coronamaatregelen niet kunnen garanderen. Je reserveert je bezoek vooraf bij de dienst Mens & Vrije Tijd. Dit kan per e-mail naar cultuur@alveringem.be of telefonisch op het nummer 058 28 88 81. Zo kunnen de vrijetijdsmedewerkers het aantal bezoekers die tegelijkertijd het museum bezoeken beperken. Per tijdsslot van 15 minuten laten we een gezelschap/gezin toe. Je kunt het museum bezoeken tussen 10 u. en 16 u. op weekdagen. Tijdens het weekend (zaterdag, zondag en feestdag) kan dit enkel in de namiddag van13.30 u. tot 16 u. 

We richten er ook een toeristisch infokantoor in. De bezoekers kunnen er terecht voor toeristische informatie. Dit toeristisch bijkantoor is open van 13.30 u. tot 16.30 u. op zater-, zon- en feestdagen in de maanden juli en augustus 2020. Tijdens de week kunnen de bezoekers terecht in het gemeentehuis Hof van Wyckhuize voor toeristische informatie.

COVID 19-maatregelen

Tijdens het bezoek worden de nodige COVID 19-voorzorgsmaatregelen in acht genomen, zodat iedereen met een gerust hart de museumsite kan bezoeken.
Opgelet: vanaf 11 juli 2020 is het verplicht om een mondmasker te dragen tijdens je bezoek aan de museumsite. Bedankt om deze maatregel op te volgen.

Meer informatie
Mens & Vrije Tijd, Sint-Rijkersstraat 19, 8690 Alveringem
058 28 88 81 – cultuur@alveringem.be