Provincie roept kunstenaars op om deel te nemen aan ‘Buren bij kunstenaars’

De Provincie roept kunstenaars op om deel te nemen aan de 14e editie van ‘Buren bij kunstenaars’.

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 vindt het jaarlijkse evenement, georganiseerd door het West-Vlaamse provinciebestuur, opnieuw plaats.
Tijdens de driedaagse zetten kunstenaars uit West-Vlaanderen hun deuren open voor het grote publiek. In 2016 participeerden meer dan 2.700 kunstenaars.
Deelname is gratis. Amateurs of professionelen, vanuit om het even welke discipline (grafiek en tekenkunst, schilderkunst, beeldhouwkunst/installatie, fotografie, video, kunstambachten, mixed media…) kunnen zich inschrijven, online via www.burenbijkunstenaars.be of door het deelnemingsformulier terug te sturen naar:

Provincie West-Vlaanderen Dienst Cultuur - ‘Buren bij kunstenaars’
Provinciehuis Boeverbos
Koning Leopold III-laan 41
8200 Sint-Andries

Online inschrijven kan vanaf 24 maart tot en met 30 april 2017.
Deelnemingsformulieren dienen ten laatste op 24 april 2017 teruggestuurd te worden.

Het deelnemingsformulier kan worden aangevraagd via het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis (Jan Van Eyckplein 2 in Brugge), via provincie@west-vlaanderen.be of via het gratis telefoonnummer 0800 20 021.
Initiatieven met commerciële doeleinden zijn niet toegelaten. Alle deelnemende ateliers zijn in West-Vlaanderen gevestigd.

Buren bij kunstenaars over de grens

Voor het derde jaar op rij zwaaien de deuren aan de andere kant van de grens op andere tijdstippen open.
Zo kan je op 6, 7 en 8 oktober kunstenaars in Pas-de-Calais gaan bezoeken. In het weekend van 13, 14 en 15 oktober zijn de ateliers in Le Nord aan de beurt.