Zoek nieuwsbericht

Eenvoudig besparen op je energiefactuur doe je zo!

Hoe gaat zo’n groepsaankoop in zijn werk? Door een groot aantal deelnemers samen te brengen, kunnen we een contract afsluiten met een energieleverancier dat goedkoper is dan de meeste standaardcontracten.
Hiervoor organiseren we een veiling tussen energieleveranciers. De leverancier die ons het scherpste tarief kan voorleggen, is de winnaar van de veiling. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting zal zijn.

Volledig vrijblijvend

Ben je overtuigd? Schrijf dan vanaf 1 december 2017 in via www.samengaanwegroener.be  
Inschrijven kan tot en met 7 februari 2018. Op 8 februari 2018 is er een veiling en kunnen de leveranciers hun beste bod doen.
Daarna krijg je een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Je beslist daarna pas of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt. Ga je in op het voorstel? Dan brengen wij de overstap voor jou in orde.

Ook voor bedrijven en zelfstandigen

Bedrijven en zelfstandigen met een verbruik tot 100.000 kWh gas en 50.000 kWh elektriciteit kunnen dit jaar ook weer gratis deelnemen.

Neem ook dit jaar opnieuw deel

Let op: Als je hebt deelgenomen aan een vorige groepsaankoop van de Provincie ben je niet automatisch opnieuw ingeschreven. Schrijf je zeker opnieuw in om een jaar lang te profiteren van lage tarieven.

Meer info

Ook de gemeente Alveringem ondersteunt dit initiatief . Heb je geen toegang tot het internet, dan helpt de gemeente je graag verder met de inschrijving:

WoonWinkel West
Gemeentehuis | Sint-Rijkersstraat 19 | Alveringem
Woensdag van 8.45 u. tot 11.45 u.
058 28 88 81 | karin.barra@woonwinkelwest.be 

Breng zeker je laatste eindafrekening voor energie mee! Daar vinden we immers alle gegevens terug om jouw inschrijving te kunnen doen.

Voor meer informatie over dit initiatief, telefoneer naar het gratis infonummer 0800 76 101 (elke werkdag van 9 u. tot 20 u.) of e-mail je vraag naar samengaanwegroener@west-vlaanderen.be