Zoek nieuwsbericht

Een bijzonder mooi bericht

dinsdag, 2 juli, 2019

Een bijzonder mooi bericht van de dochter van één van onze bewoners, naar aanleiding van het overlijden van haar moeder…..

 

Dit bericht gaat ons recht naar het hart en geeft ons de moed om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven voor onze bewoners.

  

Beste medewerkers ,

 

“We danken oprecht alle medewerkers van het WZC ’t Hoge voor jullie onbegrensde toewijding en onmetelijk geduld tegenover jullie bewoners. Wij ondervonden zeker tijdens het verblijf (6 jaar) van ons moeder een warme betrokkenheid van jullie. Denk maar aan de verschillende koosnaamjes die jullie gaven aan ons moeder. Telkens haar zelfstandigheid een stukje achteruit ging, zochten jullie naar een oplossing. Uit mijn werkervaring besef ik heel goed dat ons moeder voor jullie een zware verzorging was. Daar waar wij konden, probeerden wij ons steentje bij te dragen. Het was maar een peulschil t.o.v. wat jullie voor haar deden.

 

Van haar laatste levensdagen hebben wij kostbare momenten kunnen maken, mede door jullie bijdrage.

 

Laat de goeie herinneringen aan ons moeder jullie bijblijven en doen glimlachen. Laat het de draaiende motor zijn om telkens verder dezelfde warme zorg te verlenen aan de andere bewoners. Grote dank.”

 

Dochter en familie ……