Diftar-Containerpark Vleteren

Elzendamme 5B
8640 Oostvleteren

T 057 40 15 77

Openingsuren
DI
13:30 - 17:00
WO
13:30 - 17:00
DO
13:30 - 17:00
VR
13:30 - 17:00
ZA
08:30 - 13:00

Containerpark

Op het containerpark geldt het DIFTAR-systeem. Diftar is de afkorting voor gedifferentieerde tarieven. Dit betekent dat het containerpark ingedeeld is in twee verschillende zones, namelijk een zone betalend en een zone niet-betalend.
 

Volgende afvalfracties kunnen gratis aangeboden worden op het containerpark :

Bol glas (wit en gekleurd), vlak glas, papier, karton, oude metalen, textiel, lederwaren, KGA, TL-lampen, motorolie, frituurolie en -vet, (auto)batterijen, allerhande elektrische toestellen, harde plastics.
 

Volgende fracties zijn betalend op het containerpark :

Brandbaar grof vuil, houtafval, steenpuin, tuinafval en snoeihout.
 

Toegankelijkheid :

Het containerpark is enkel toegankelijk met een geldige toegangskaart voor particulieren, bedrijven en tweedeverblijvers. Voor nieuwe inwoners wordt de toegangskaart automatisch opgestuurd naar het nieuwe adres. Bedrijven en tweedeverblijvers kunnen een toegangskaart aanvragen bij de klantendienst van de IVVO.
Aanvraag toegangskaart voor bedrijven via volgende link.
Aanvraag toegangskaart voor tweedeverblijvers via volgende link.
 

Sluitingsdagen :

Het containerpark is in 2017 gesloten op :

  • telkens op maandag en op zondag
  • op donderdag 25 mei
  • op dinsdag 11 juli
  • op vrijdag 21 juli
  • op zaterdag 22 juli
  • op dinsdag 15 augustus
  • op woensdag 1 november
  • op donderdag 2 november 
  • op zaterdag 11 november
  • op dinsdag 26 december

 

AANBOD IVVO : COMPOST IN ZAKKEN 

Jaar en dag is er een aparte GFT-inzameling in de IVVO-regio. Dit GFT-afval is waardevol materiaal voor onze GFT-composteringsinstallatie waarmee we zeer kwaliteitsvolle compost maken. Dit hoogstaand-bodem verbeterend middel verkoopt IVVO in bulk aan particulieren en bedrijven. IVVO-gemeenten kunnen steeds gratis compost verkrijgen bij IVVO voor eigen diensten. Maar de compost wensen we voortaan ook particulier aan te bieden in gebruiksvriendelijke voorverpakte zakken van 40 liter. Deze compost in zakken draagt het Vlaco-kwaliteitslabel. De compost is afgezeefd op 10mm.

Dit nieuw product, compost in zakken, wordt aangeboden op de recyclageparken in beheer van IVVO, nl. Ieper, Nieuwkerke (Heuvelland), Veurne, Vleteren en het groenpark van Ieper.

De prijs voor een zak compost bedraag € 3,50. Om dit nieuwe product bekend te maken bij het grote publiek organiseert IVVO een lanceringsactie waarbij men voor drie zakken maar € 10 dient te betalen.

Meer info
IVVO
057 23 08 80
info@ivvo.be 
www.ivvo.be 
https://www.facebook.com/IVVOIeper/

Diftar-retributiereglement containerpark